Hero 163 Small

En we zijn vertrokken...

Onze nieuwe scholen-website staat online!

Team 320 320 10

Dries

2/05/2018

Eigenlijk niet zo héél nieuw

Al 15 jaar organiseren we buitensportreizen met als absolute specialiteit (en passie:-) canyoning. X-Adventure startte in 2004 met reizen voor jongvolwassenen (18+) en kort daarna kwam ook Family Adventure erbij. Onze interne gidsenopleiding groeide ondertussen uit tot een stevig, internationaal erkend opleidingsinstituut. 

Sinds 2010 al verzorgen wij de GWP's van verschillende secundaire scholen en de buitensportstages van heel wat hogescholen. Alleen de website ontbrak nog:-)

Lees hier meer over wie we zijn en waarom we zo graag doen wat we doen.

Onze missie

In een notedop:

" Alle deelnemers een dieper respect voor de natuur bijbrengen door haar pure schoonheid te laten beleven via grensverleggende outdoor activiteiten waarbij veiligheid en professionele begeleiding centraal staan."

De uitgebreide versie vind je hier.

Onze avontuurlijke schoolstages

Back to nature: Op een educatieve en actieve manier de natuur beleven. Ontdek canyoning en via ferrata, maar leer evengoed over ecologie, onze impact op de natuur en samenwerken.

Buitensport opleiding: Verdieping of verbreding in natuursporten voor hogeschool-en universiteitsstudenten: een geweldige praktijkervaring in een absoluut professioneel kader.

Avontuur & Cultuur: Een perfecte mix. In eenzelfde week trekken we de bergen in voor oa canyoning en via ferrata en ontdekken we één van de vele prachtige Europese cultuursteden.

Met veiligheid en professionalisme als absolute topprioriteit

Eerder op de blog...

Onze nieuwsbrief